День Працівника Освіти!

Офіційно День працівників освіти відзначається в першу неділю жовтня.

В українських школах сьогодні, 2 жовтня, відзначають День вчителя 2015, або День працівників освіти. Офіційно святкування було закріплено указом Президента від 11 вересня 1994 р.

Офіційно День вчителя в Україні відзначається в першу неділю жовтня, тобто 4 жовтня 2015 р. Однак у всіх школах відзначати свято будуть вже в п'ятницю, оскільки це останній робочий день перед офіційним Днем вчителя.

Зараз День вчителя можна назвати одним з найулюбленіших професійних свят в Україні. У першу неділю жовтня і напередодні цього дня учні шкіл, технікумів, училищ, вузів вітають своїх вчителів і викладачів, вручаючи їм квіти, солодощі та інші подарунки

Учні нашої школи також привітали своїх улюблених вчителів святковим концертом.

/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8598.JPGНа святкування завітали голови сіл Жуківці та Верем'я./Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8601.JPGІ прийшли не з пустими руками. Наші вчителі отримали нагороди за плідну працю!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8602.JPG/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8603.JPG/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8604.JPGОльга Іванівна отримала подаруночок - листівочку від учнів! /Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8610.JPGУчні також отримали нагороди за виставку осінніх композицій " Золотаві мотиви осені". Перможцями якої стали учні 2 та 9 класів! Всі отримали грамоти, а переможці ще й солоденькі цукерки!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8615.JPGСценка "Привітання Папи Римського"/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8617.JPGВсі гості виконують гімн держави та гімн школи!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8620.JPGЧудові слова привітання від найменших учнів нашої школи!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8623.JPGВсі змогли висловити свої почуття до любих вчителів!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8627.JPGСценка" Ти ж мене підманула" на вчительський мотив!/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8629.JPGГумореска " Чому я спізнився до школи"/Files/images/den_pratsvnika_osvti/DSCN8634.JPGПісня- для любих вчителів!

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.