Відкритий урок !

В середу, 3 квітня відбувся відкритий урок української мови в 2 класі, який провела вчителька з великим серцем та досвідом - Басенко Марія Олександрівна. На уроці були присутні вчителі: завуч школи Метейко Ольга Іванівна; вчителі початкових класів: Чухліб Людмила Василівна, Махновець Юлія Анатоліївна, Мартинова Анжеліка Андріївна, педагог-організатор – Горбачевська Тетяна Григорівна.

Урок проведено на високому рівні, створено позитивну атмосферу, що налаштовує на роботу, гарно підібрані форми та методи роботи з учнями. Пояснення велося на високому рівні, спостерігався високий зворотній зв'язок. Урок сподобався як учням так і вчителям.

Дякуємо Марії Олександрівні за прекрасну, плідну роботу, яку вона виконує з почуттям любові в серці до школи та дітей!

/Files/images/DSC03031.JPGУчні та вчитель вітаються з присутніми на уроці!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03036.JPGУчні плідно працюють на уроці, адже завдання цікаві!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03038.JPGВиводять кожну літеру!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03045.JPG/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03062.JPG/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03061.JPG Кожному потрібно приділити увагу! /Files/images/vdkritiy_urok/DSC03051.JPGУспіхів у подальшій праці!!

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.