1 квітня - День Сміху!

Як припускають науковці, до нас це свято прийшло з Німеччини, імовірно, на початку XVIII ст. Його називали ще брехливим днем або Марією-брехухою — одним із народних прізвиськ Марії Єгипетської — святої VI ст., день вшанування якої за старим стилем збігається з 1 квітня. Для цього дня маємо приповідку: «Першого квітня — брехня всесвітня!».

Наша школа також вирішила взяти участь у святкуванні!! Всі ми побували сьогодні на Острові Веселощів. Поїздка видалась захоплюючою. Стільки різних вражень! Біля входу до школи учнів та вчителів чатували VIP- охоронці, тому що в цей день в школі панував Дресс код, в кожного мав бути символ свята, звичайнісінький бантик, чи повітряна кулька, або ж навіть цілий костюм, головне щоб кумедно виглядало…Також головною умовою входу була розповідь гуморески чи анекдоту..! Кожному хто заходив ми дарували усмішку та малювали веселого смайлика на руці. На кожній з перерв учні розповідали цікаві гуморески, демонстрували веселі сценки, брали участь в конкурсах та музичних хвилинках - гуморинках!

Тепер ми зрозуміли, що сміятися не грішно, а життєво необхідно! Смійтеся кожен день. Смійтеся з причинийбез причини.І не звертайте уваги на тих, хто буде підозріло на вас коситися. Ті люди просто не вміють жити весело. Смійтеся, від цього впевненіше працюють думки, нормалізується тиск, а також стабілізується цукор в крові.Але найголовніше - від цього поліпшується настрій. Сподіваємося, ми його сьогодні підняли всім!.

/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03065.JPGКардинальні зміни зовнішності!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03066.JPGВ кожного свій образ!

/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03067.JPGА ось і матрос з'явився!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03077.JPGНа свято завітали клоуни!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03086.JPGХтось прийшов зі своїм " домашнім" улюбленцем!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03082.JPG/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03105.JPG/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03088.JPGСьогодні даруємо посмішки!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03074.JPGВчителів також не оминули правила!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03079.JPG/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03101.JPGВесела компанія!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03109.JPGСміху було вдосталь!!/Files/images/1_kvtnya_-_den_gumoru/DSC03113.JPGІ в конкурсах участь приймали!!

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.