Відкритий урок математики!

В четвер, 7 квітня відбувся відкритий урок математики в 3 класі, який провела молода вчителька – Мартинова Анжеліка Андріївна. На уроці були присутні вчителі: завуч школи Метейко Ольга Іванівна; вчителі початкових класів: Чухліб Людмила Василівна, Махновець Юлія Анатоліївна, Басенко Марія Олександрівна, педагог-організатор – Горбачевська Тетяна Григорівна.

Форма уроку - подорож, по видатним містам України! Урок проведено на високому рівні, було раціонально використаний час , оптимальний темп чергування і змін видів діяльності на занятті, доцільно використовувалися прийоми наочності і ТЗН, ефективні методи і організаційні форми роботи, характер зворотного зв'язку з учнями.

Ми бажаємо Анжеліці Андріївні посмішок та високих знань від її вихованців. Нехай ваша кар’єра вчителя стрімко несеться вгору по шкільним сходинкам!

/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03150.JPGУчні готові до проведення уроку!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03151.JPG/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03153.JPG/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03159.JPGРозв'язуємо цікаві приклади!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03165.JPGДемонстрація наочності!/Files/images/vdkritiy_urok/DSC03177.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.