ПОСВЯТА В ЧИТАЧІ !

В п’ятницю, 22 квітня відбулось традиційне свято для найменших учнів нашої школи, а саме першокласників « Посвята в читачі»! Шкільний бібліотекар Басенко М.О. підготувала неймовірно казкове свято, в якому наших діток прийшли привітати герої казок, які проводили цікаві конкурси, загадували загадки та перевіряли наших першокласників, чи готові ті стати читачами шкільної бібліотеки! Вони ж в свою чергу доказали це за допомогою віршиків та пісень, які вивчили зі своєю класною мамою Чухліб Л.В.

Батьки також привітали своїх діток зі святом, та подарували юним читачам книги, які поведуть їх в дорогу незвіданого, але такого цікавого життя героїв сторінок!! На останок бібліотекар вручила діткам пам’ятки, як потрібно поводитись з книгою та показала першокласникам володіння шкільної бібліотеки, а декому й записала першу книжечку!

/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0075.PNGМаленькі читачі!/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0085.PNGГерої з казочок!/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0089.PNGВ очікуванні свята!/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0087.PNGПодаруночок від батьків!/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0099.PNGПравила поводження з книгою від бібліотекаря!/Files/images/posvyata_chit_2016/DSCN0115.PNGПерша подорож до бібліотеки!

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.