Свято для жінок-8 березня))

Свято розпочинають наймолодші))

Напевно кожна людина любить свята,і напевно всі погодяться з тим, що всі жінки люблять свято 8 березня,а чому б не любити??В цей день ми відчуваємо на собі приковані погляди ,вдягаємо найкращий наряд,і чекаємо сюрпризів.

Саме так і відбувалося в нашій школі.Сюрпризи були,а саме концертна програма,яка присвячувалася не тільки вчителям,а й мамам, тех-працівникам,поварам,які також завітали на наше свято.

Свято розпочалося з прекрасного виступу 1 класу,які привітали своїх мам веселою піснею "Свято мами" і подарували їм прекрасні саморобні букети.

Директор школи та голова сільської ради привітали всіх жінок зі святом.

Цікаву гумореску про жінок нам розповів учень 5 класу Коваль Максим,і на обличчях засяяли чудові посмішки.

Всі учні школи зворушливо розповідали вірші для рідних вчителів та мам,за що отримували голосні оплески.

Свято супроводжувалось безліччю пісень,в яких оспівувалась краса і любов до рідної мами і вчителя.Цікаві гуморески про жінок не залишали в байдужих нікого,і в залі лунав сміх.

Під кінець свята учні привітали вчителів квітами))Присутні подякували за прекрасно підготовлене свято.!

/Files/images/8_bereznya/CiCLAocxKvU.jpgПривітання для жінок від Василя Андрійовича та Світлани Володимирівни./Files/images/8_bereznya/HKjKL7og3wo.jpgГумореска про жінок від Коваля Максима))/Files/images/8_bereznya/bqTXBGdWhQY.jpgСлова вдячності для любих вчителів))/Files/images/8_bereznya/cQG1e1AmeW0.jpgСценка про 8 березня))/Files/images/8_bereznya/lxQiEXXn7zI.jpg/Files/images/8_bereznya/VPgkigkP9mQ.jpgСценка "Не курив"/Files/images/8_bereznya/ESl98yulFkI.jpgМузичне привітання від Спілок Надії))/Files/images/8_bereznya/z2iHUNZpbX4.jpgДля жінок з любов'ю)

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.